Resultatet

Design

For at holde fremstillingsprisen nede er det nødvendigt at følge standarden for vores udgivelser, som dog giver mulighed for et individuelt præg. Bøgerne er i format 138 x 210 mm, trykkes i sort (1+1), omslaget dog i farver (4+0) og matkacheres. Indbindingen er garnhæftet uden flapper. Vi er åbne for ønsker om afvigelse fra standard, men det betyder, at der skal skaffes flere penge til fremstillingen.

E-bog

Når bogen er godkendt og sendt til tryk, får forlaget indholdet konverteret til e-bog, der kan læses på alle gængse tablets, fx iPad. E-bogen sælges gennem netboghandlerne og stilles til rådighed som lån gennem bibliotekernes e-bogsløsninger.

Open Access

Et år efter den trykte bogs udgivelse lægges e-bogsudgaven ud i Open Access og vil kunne downloades frit fra forlagets hjemmeside og fra de netboghandlere, fx iBooks, der tilbyder gratis e-bøger. Multivers Academic går helhjertet ind for Open Access, og vi mener, at afhandling.dk's udgivelsessystem bygger på en forretningsmodel, hvor det vil kunne lade sig gøre at få alle afhandlinger, baseret på statsstøttet forskning udgivet i Open Access.

Markedsføring

Bogen vil være tilgængelig gennem boghandlere, netboghandlere, biblioteker og forlagets hjemmeside. Markedsføringens bredde vil afhænge af bogens emne og formidlingsevne. Bogen sendes til anmeldelse i relevante medier efter aftale med forfatteren, der i øvrigt selv gennem sit netværk kan gøre meget for at øge salget.​

Multivers Academic - Afhandling.dk | afhandling@multivers.dk 

Hyskenstræde 3, st. | 1207 København K | Telefon: 70 26 80 66 | CVR: 27369170