​Forlagets bearbejdning

Fagfællebedømmelse af videnskabelige monografier

Videnskabelige monografier vil blive fagfællebedømt. Forlaget har et fagfællepanel, der anviser den bedst egnede fagfælle til at bedømme afhandlingen. Den valgte fagfælle forbliver anonym. Der foretages dog ikke bedømmelse af doktor- og ph.d.-afhandlinger samt magisterkonferenser, idet det forudsættes, at de videnskabeligt og kvalitetsmæssigt er tilstrækkelig bedømt af universitetet og opponenterne.

Redaktion

Der foretages ikke redaktionel indgriben i godkendte doktor- og ph.d.-afhandlinger samt magisterkonferenser, men det forudsættes, at manuskriptet er rettet i henhold til votums anbefalinger. Alle andre udgivelser bliver gennemgået af en redaktør.

Korrektur

Alle udgivelser læses af professionel korrekturlæser.

Ph.d.-afhandlinger og magisterkonferenser læses i Word-dokumentet, der herefter sendes til godkendelse hos forfatteren. Efter godkendelse sættes bogen op i typografisk format, illustrationer mv. indføjes og der sendes en ny korrektur som pdf til forfatteren, der godkender opsætningen. Det forudsættes, at der ikke sker tekstrettelser i denne fase.

Doktorafhandlinger og uafhængige videnskabelige monografier har papirkorrektur på den opsatte bog, og forfatteren får desuden korrekturlæserens rettelser til godkendelse. Der vil typisk være et forløb på flere korrekturer, inden bogen sendes til tryk.

Opsætning

Forlaget sætter bogen op i et professionelt typografisk format. Den trykte bogsides størrelse er 138 mm bred x 210 mm med en margen på 20-30 mm. Skriften er Sabon. Punktstørrelsen kan variere, men er ofte 11 med en skydning på 14 pkt.

Multivers Academic - Afhandling.dk | afhandling@multivers.dk 

Hyskenstræde 3, st. | 1207 København K | Telefon: 70 26 80 66 | CVR: 27369170